Sosyal Medya

YaÅŸam

Marmaray’daki arızaya bakan işçi hayatını kaybetti

Marmaray tünelinde sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan Fatih Uysal isimli işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.



Marmaray tünelinde sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan 27 yaşındaki Fatih Uysal, elektrik akımına kapıldı. Tünel içerisindeki küçük su sızıntılarına müdahale eden talihsiz işçinin yardımına arkadaÅŸları koÅŸtu. Ambulansla HaydarpaÅŸa Numune EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırılan Fatih Uysal burada yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen hayatını kaybetti.

MARMARAY SEFERLERÄ° AKSADI

Marmaray’da taÅŸeron bir firmada çalışan ve bakım çalışması sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 1 çocuk babası Fatih Uysal’ın müdahale ettiÄŸi teknik arıza Marmaray seferlerinin de aksamasına neden oldu. Seferler tek yönlü olarak 17 dakikada bir gerçekleÅŸtirilirken, sabah saatlerinde Marmaray’ı kullanan vatandaÅŸlar da bir süre yoÄŸunluk oluÅŸturdu.

CENAZE YAKINLARINA TESLÄ°M EDÄ°LDÄ°

YaÅŸanan talihsiz kazada hayatını kaybeden Fatih Uysal’ın cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. Ãœzgün oldukları görülen yakınları Fatih Uysal’ın cenazesini almak için HaydarpaÅŸa Numune EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nin morgunda bir süre bekledi.

Fatih Uysal’ın cenazesinin memleketi Çorum’a götürülerek, Ä°skilip ilçesi BeyoÄŸlan köyünde topraÄŸa verilecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.